Γιάννης Μανιάτης-Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Εκδήλωση ΣΠΑΤ:Έξι χρόνια Σύνδεσμος

O  Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων(ΣΠΑΤ) διοργανώνει το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 7:30μ.μ. εκδήλωση στο Καμίνι με θέμα

"Έξι χρόνια Σύνδεσμος:Δράσεις της Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον"

Περισσότερα...

 

ΣΠΑΤ:Πιο "πράσινα τα Τουρκοβούνια!

Ακόμα πιο «πράσινη» έγινε η περιοχή των Τουρκοβουνίων, ύστερα από τη δενδροφύτευση που διοργάνωσε το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, τις υπηρεσίες των Δήμων – μελών του Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας και Φιλοθέης- Ψυχικού.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 07:09)

Περισσότερα...

 

Επανεξελέγη ο Γιάννης Μανιάτης Πρόεδρος του ΣΠΑΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μετά από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα τουσύμφωνα με το άρθρο 246 παρ. 7 εδαφ. 4 του Ν. 3463/2006 όπως ισχύει σήμερα, για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014,Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Ιωάννης Μανιάτης,Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου.Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου η κα Μαρία Ελένη Τρέζου, Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης- Ψυχικού και Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Φώτης Τσομπάνογλου, Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 06:56)

Περισσότερα...

 

Προεκλογική ομιλία στο Καμίνι...

Πηγή:G-Magazine

Ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης άνοιξε πρώτος το χορό των προεκλογικών συγκεντρώσεων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων το Μάρτιο, και τον έκλεισε τελευταίος, με μια πολυπληθή προεκλογική συγκέντρωση στο Καμίνι, χθες το απόγευμα.

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 14:00)

Περισσότερα...

 

Δελτίο Τύπου ΣΠΑΤ

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-3-2014                                                                                                                                                            

Ακόμα πιο «πράσινη» έγινε η περιοχή των Τουρκοβουνίων, ύστερα από τη δενδροφύτευση που διοργάνωσε το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και την Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Ν. Ιωνίας. Η συγκεκριμένη αποτελεί την 8η κατά σειρά δενδροφύτευση που έχει πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος από το 2008, που ιδρύθηκε.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 07:02)

Περισσότερα...

 

Αναδάσωση

Θα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική η παρουσία σας στην αναδάσωση που διοργανώνεται από τον ΣΠΑΤ και τους Δήμους, Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας, Ψυχικού-Φιλοθέης   σε συνεργασία με  Δνση Αναδασώσεων Αττικής το Σάββατο 22 Μαρτίου  (ώρα 10:00)...

Περισσότερα...

 
Ροή Ειδήσεων
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση