Γιάννης Μανιάτης-Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Αναδάσωση Τουρκοβουνίων

Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή εθελοντών, μαθητών, φορέων και κατοίκων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου δεντροφύτευση στην περιοχή των Τουρκοβουνίων.

Η δράση οργανώθηκε από τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ) και συμμετείχε και ο Δήμος Γαλατσίου ο οποίος είναι και ιδρυτικό μέλος του.

Περισσότερα...

 

Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια

Tην Κυριακή το πρωί 3 Μαρτίου, ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στην αναδάσωση των Τουρκοβουνίων,που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία & Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων...

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 12 Μάρτιος 2013 18:41)

Περισσότερα...

 

Στραβός είναι ο Γιαλός ……ή στραβά αρμενίζουμε

Άργησε να πάρει θέση η ΚΕΔΕ στο θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (7 Δεκεμβρίου), αν και ήταν γνωστά τα σχεδιαζόμενα και αναφερόμενα στο Ν. 4093 πολύ καιρό πριν  ψηφιστεί από τη συγκυβέρνηση. Άρχισε να αφυπνίζεται μετά από τις δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 29 Δεκέμβριος 2012 07:27)

Περισσότερα...

 

Ώρα μηδέν για τους ΟΤΑ

Σε ασφυκτικό κλοιό οι δήμοι με την τραγική οικονομική κατάσταση και μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νέες περικοπές των ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι) κατά 30 ℅ , με αποτέλεσμα την κατάλυση του κοινωνικού ρόλου του θεσμού και τη σταδιακή κατάργηση των κοινωνικών δομών.Ήδη την τελευταία τριετία σημειώθηκε μείωση τον πόρων για λειτουργικές δαπάνες κατά 60℅, ενώ παράλληλα εκχωρήθηκαν αρμοδιότητες μέσω του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ χωρίς τους αντίστοιχους πόρους.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 07:19)

Περισσότερα...

 

Πλήθος φίλων τίμησαν τη συγκέντρωση

 theofilos1Την Δευτέρα το βράδυ ο Γιάννης Μανιάτης υποδέχθηκε στο κέντρο Θεόφιλος εκατοντάδες φίλους, που προσήλθαν για να του εκφράσουν τη στήριξή τους και σ' αυτές τις εκλογές.  

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του:  

Η φετινή εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη , γιατί σε δυο βδομάδες καλούμαστε να αναδείξουμε τις τοπικές αρχές σε όλη τη χώρα,  σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από

-    Ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που δυστυχώς βιώνουμε καθημερινά όλοι μας. Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι  με αύξηση της ανεργίας

-    Τη μεγάλη θεσμική αλλαγή της τοπικής αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Ενός νόμου που εκτός από τις συγχωνεύσεις Δήμων, εισάγει θεσμικές αλλαγές και νέες απαιτήσεις και αρμοδιότητες στην Τ.Α.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 28 Οκτώβριος 2010 06:30)

Περισσότερα...

 

Συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη στην εφημεριδα ΗΧΩ

«Αυτά είναι τα “πεπραγμένα’’ μου!»

johnΠρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για 2 χρόνια, επί 1 χρόνο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και δημιουργός του Πολιτιστικού Οργανισμού, αλλά και Αντιδήμαρχος Πρασίνου (τον τελευταίο χρόνο της θητείας του), ο Γιάννης Μανιάτης, λίγες μέρες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, κάνει -στη συνέντευξη που ακολουθεί- έναν χρήσιμο απολογισμό του έργου του.       

ΗΧΩ: Πώς βλέπετε να γίνονται οι φετινές Δημοτικές Εκλογές, κάτω από το βάρος των οικονομικών μέτρων, που σίγουρα έχουν αγγίξει όλους μας; Και τί πιστεύετε για το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων σ’ αυτές;

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2010 12:48)

Περισσότερα...

 
Ροή Ειδήσεων
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση