Γιάννης Μανιάτης-Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Oι Οικολόγοι Πράσινοι του Γαλατσίου με τον Κ. Τσίρο

verdi

Η «Τοπική Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πρασίνων Γαλατσίου» ανακοινώνει τη συνεργασία της με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Γαλατσίου – Δημοκρατική Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου κ. Κυριάκου Τσίρου, συμμετέχοντας με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Αγγελόπουλο Λεωνίδα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό – Συντονιστή της Τοπικής Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πρασίνων Γαλατσίου και την κα Γκολφινοπούλου Ρεβέκκα, δημοσιογράφο και Γραμματέα της Τοπικής Πολιτικής Κίνησης. Η επιλογή αυτή είναι αποτέλεσμα της διαρκούς και εποικοδομητικής συνεργασίας για θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής στην πόλη μας με το Δήμαρχο κ. Κυριάκο Τσίρο και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Μανιάτη. 

      Ο Συντονιστής                                            Η Γραμματέας
Αγγελόπουλος Λεωνίδας                       Γκολφινοπούλου Ρεβέκκα

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2010 20:04)

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Αγαπητές Φίλες και φίλοι,

Οι επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές πλησιάζουν. Η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε τους νέους τοπικούς άρχοντες της χώρας μας, σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από:

  • Ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας.
  • Την μεγάλη θεσμική αλλαγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του νόμου «Καλλικράτης». Ενός νόμου που εισάγει θεσμικές αλλαγές καθώς και νέες απαιτήσεις και αρμοδιότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση. 

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 05 Σεπτέμβριος 2010 19:57)

Περισσότερα...

 

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

apeTο νομοσχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας(AΠΕ),το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα στη χώρα μας,προβλέπει μεταξύ άλλων,σημαντική μείωση του χρόνου αδειοδότησης των επενδύσεων σε ΑΠΕ,δυνατότητα εγκατάστασης τέτοιων έργων και σε αμιγώς αγροτικές περιοχές και προκήρυξη δημόσιων διαγωνισμών για θαλάσσια αιολικά πάρκα.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 15:42)

Περισσότερα...

 

«100 πάρκα και χώροι πολιτισμού»

proskopoi100

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 27 Ιουνίου 2010 στο Λόφο του Παιδιού, από την Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου,η δράση με τίτλο «100 πάρκα και χώροι πολιτισμού».  

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 29 Ιούνιος 2010 05:29)

Περισσότερα...

 

Επίτιμοs Δημότηs του Δήμου Πατρέων

patra

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων στη συνεδρίασή της 19ης Μαϊου 2010 και μετά από  πρόταση του Δημάρχου Πατρέων κ. Ανδρέα Φούρα, αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρύξει Επίτιμους Δημότες του Δήμου Πατρέων, όλους τους αιρετούς που αποφοίτησαν από τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Πάτρας, σε ανάμνηση  των σπουδών τους στην Πάτρα και σε ένδειξη εκτίμησης και  τιμής για την προσφορά τους στο θεσμό της αυτοδιοίκησης.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 15 Ιούνιος 2010 04:29)

Περισσότερα...

 

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 5η Ιουνίου εκδήλωση για το περιβάλλον.Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πε-ριβάλλοντος πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου εκδήλωση-συζήτηση με θέμα

 «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ».

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Γιάννη Μανιάτη και ομιλητές ήταν τα μέλη των Οικο-λόγων Πράσινων κ. Νίκος Χρυσόγελος και η κα Μαρία Βιτωράκη.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 28 Ιούνιος 2010 15:56)

Περισσότερα...

 
Ροή Ειδήσεων
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση