Γιάννης Μανιάτης-Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

“Αναδάσωση στον Αγχεσμό (Τουρκοβούνια)

Δελτίο Τύπου

Ακόμα πιο «πράσινη» έγινε η περιοχή στον Αγχεσμό (Τουρκοβούνια) , ύστερα από τη δενδροφύτευση που διοργάνωσε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, τον Δήμο Γαλατσίου, τον Σύλλογο «Δράση για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής» και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Γαλατσίου. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί την 11η κατά σειρά δενδροφύτευση που έχει πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος από το 2009, όπου και ιδρύθηκε.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 22 Απρίλιος 2018 14:51)

Περισσότερα...

 

Μια ακόμα πετυχημένη αναδάδωση από τον Σ.Π.Α.Τ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 19 Μαρτίου ,μια ακόμα αναδάσωση του ΣΠΑΤ,με την συνεργασία της Διεύθυνσης Αναδασώσεως Αττικής, του Δήμου Γαλατσίου, του  Συλλόγου ΔΡΑΣΗ, τοτ 1ου Συστήματος  Προσκόπων Γαλατσίου,τους Δήμους μέλη του Συνδέσμου -Νέας Ιωνίας- Φιλοθέης - Ψυχικού..και τους εθελοντές και φίλους του περιβάλλοντος που συμμετείχαν για άλλη μια φορά ενεργά και ουσιαστικά. 

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 18:00)

Περισσότερα...

 

Ανά 4ετία πάλι και απλή αναλογική στις Δημοτικές εκλογές

Μεγάλες οι αλλαγές στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Όλες οι προτάσεις του υπουργείου για Καλλικράτη: Αντιδήμαρχοι και από άλλο συνδυασμό, 3μελή και εκτός ψηφοδελτίων τα τοπικά στα χωριά, με απλή αναλογική οι δημοτικοί σύμβουλοι, ανά τετραετία Οκτώβριο και όχι ανά πενταετία οι εκλογές κλπ

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 19 Μάρτιος 2017 20:55)

Περισσότερα...

 

«Βιώσιμη αστική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος σε περίοδο οικονομικής κρίσης».

Στις 6 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Περιβάλλοντος με θέμα: «Βιώσιμη αστική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος σε περίοδο οικονομικής κρίσης». Η Εκδήλωση, οργανώθηκε από το Σύνδεσμο των τριών Δήμων, Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας και Φιλοθέης-Ψυχικού (ΣΠΑΤ) και έγινε σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γαλατσίου «ΚΑΜΙΝΙ».

Περισσότερα...

 

Επιτυχημένη η αναδάσωση του ΣΠΑΤ στον Αγχεσμό (Τουρκοβούνια)

Περίπου 1.500 δενδρύλλια φυτεύτηκαν στην αναδασωτέα περιοχή των Τουρκοβουνίων στα όρια του Δήμου Γαλατσίου, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), σε συνεργασία με τη Δ/νση Αναδασώσεως Αττικής και το Δήμο Γαλατσίου, την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 24 Απρίλιος 2016 05:22)

Περισσότερα...

 

Ώρα μηδέν για τους ΟΤΑ

otaΤα τελευταία χρόνια, οι δήμοι της χώρας βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα αποδεκτό επίπεδο υπηρεσιών με μειωμένους πόρους, στα πλαίσια του κλίματος γενικευμένης λιτότητας που κυριαρχεί. 

Οι πολιτικές που επιβλήθηκαν από το κεντρικό κράτος, με συγχωνεύσεις-κατάργηση υπηρεσιών, διαθεσιμότητα-απολύσεις προσωπικού, εσπευσμένες συνταξιοδοτήσεις, απαγόρευση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, υποβαθμισμένες σχέσεις εργασίας και μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων που ξεπερνά το 50%, επέφεραν την οικονομική, διοικητική και λειτουργική υποβάθμιση των ΟΤΑ. Και όλα αυτά, την ώρα που η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε βασικό στυλοβάτη των τοπικών κοινωνιών, για να αντιμετωπιστούν σε μεγάλο βαθμό τα φαινόμενα φτωχοποίησης. Οι διευρυμένες λειτουργίες των υπηρεσιών των Δήμων και η δημιουργία νέων κοινωνικών δομών, με αυξημένες χρηματοδοτικές ανάγκες, που πολλές φορές στηρίζονται σε χρήματα του ΕΣΠΑ, αποτελούν βαρίδι στις Διοικήσεις των Δήμων, που στην κυριολεξία «μετράνε και το ευρώ τους».

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 15:00)

Περισσότερα...

 
Ροή Ειδήσεων
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση